ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)

طبق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان(تامین برق صنایع)، صنایع با مصرف برق بیش از ۱ مگاوات، موظفند معادل ۱% از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به ۵% برسد.

نکاتی که بهتر است درباره این قانون بدانید :

  • در صورت عدم استفاده از برق تجدیدپذیر توسط واحد های صنعتی مذکور، این واحد ها مشمول اعمال جریمه و اخذ هزینه برق مصرفی با نرخ تجدیدپذیرخواهند شد(این نرخ در پایان سال قبل، حدود ۲۷۰۰۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.)

  • پیرو دستور العمل جدید وزارت نیرو، قطعی برق شهرک های صنعتی در سال جاری در ساعات اوج مصرف برق به ۲ روز در هفته خواهد رسید، که منجر به خسارات جبران ناپذیری برای صنایع خواهد شد.

org_93cf8bd85c181d66_1603862014000-002-4-scaled-400x300-1.webp
DJI 0056 scaled 1
  • امکان احداث نیروگاه در خارج از محل استقرار واحد صنعتی وجود دارد.

  • خرید تضمینی برق تولیدی مازاد از سوی ساتبا صورت میگیرد.

  • امکان اخذ اراضی از طریق جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای متقاضیان فراهم گردیده است.

راهکار: احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۱% مصرف برق سالیانه

با توجه به حجم عظیم زیان ایجاد شده ناشی از قطعی برق صنایع، اعمال جریمه و همچنین بحران گاز در زمستان، بهترین و امن ترین راه سرمایه گذاری به منظور تامین برق پایدار، احداث نیروگاه خورشیدی خواهد بود.

با احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین برق صنایع، از قطعی برق و عواقب و ضررهای عظیم ناشی از آن و پرداخت جریمه های سنگین حاصل از عدم رعایت قوانین جلوگیری کرده و در جهت نیل به ساختن میهنی آبادتر کوشیده ایم.

photo 2020 11 25 14 50 26 6 002 4 400x300 1

محصولات مرتبط:

دانلود دیتاشیت محصولات مرتبط:

پروژه های مرتبط:

جدیدترین اخبار و مقالات:

photo 2022 01 05 18 24 41 9 jpg

معادن زغال سنگ متروکه: فرصتی برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر

درحالی‌که بسیاری از دولت‌ها در حال برنامه‌ریزی برای کنارگذاشتن زغال‌سنگ هستند، تغییر کاربری معادن زغال‌سنگ رها شده فرصتی عالی برای تبدیل این چالش به فرصت است. دولت‌ها در سراسر جهان در حال سرمایه‌گذاری برای تبدیل معادن زغال‌سنگ رها شده به قطب انرژی‌های تجدیدپذیر هستند. در انگلستان، دولت ۱.۵ میلیون پوند

ادامه
photo 2021 01 18 13 56 31 jpg

ساخت ۴ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۱۵ استان

بیشترین پیشنهاد سرمایه گذاری برای یزد و کرمان با بازگشایی پاکت‌های مناقصه از ۷۰ ساختگاه تعیین شده برای اجرای نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ۱۵ استان کشور، استان یزد با ۱۹ ساختگاه و کرمان با ۱۴ ساختگاه بیشترین تعداد پیشنهاد سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده‌اند. در این میان کرمان با ۴۰۷

ادامه
photo 2021 04 07 12 27 36 1 jpg

نیروگاه های خورشیدی ۸۵ درصد افزایش یافت

کاهش زغال‌سنگ به حدود ۵۸۰ میلیون تن در سال رسید. بزرگ‌ترین محرک کاهش تقاضای زغال‌سنگ، استقرار انرژی خورشیدی PV و انرژی بادی در بخش‌های برق در سراسر جهان بود. گزارش ماه مارچ ۲۰۲۴، آژانس بین‌المللی انرژی نشان می‌دهد خورشیدی ۸۵درصد بادی ۶۰درصد و خودروهای برقی ۳۵درصد افزایش را در سال

ادامه